ΑΕΚ: Ο Παπασταμάτης στο πλευρό της ομάδας στη Σλοβενία!

Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα ηγηθεί της αποστολής της ομάδας στον επαναληπτικό με την Γκορένιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να γράψει την δική της ιστορία διεκδικώντας την δεύτερη παρουσία της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο για τη Σλοβενία και μαζί της θα βρίσκεται και ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Ο ισχυρός άντρας του τμήματος θα ηγηθεί αύριο της αποστολής θέλοντας να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη εκτός έδρας «μάχη».

Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν πάντα να ταξιδεύει με την ΑΕΚ στο εξωτερικό αυτό την φορά επέλεξε να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και να εμψυχώσει έτσι με την παρουσία του, τους παίκτες για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Για την ακρίβεια αυτή θα είναι η δεύτερη μόλις φορά που συνοδεύει την ομάδα σε εκτός έδρας ευρωπαϊκή αποστολή. Η πρώτη φορά ήταν στο Ισραήλ, απέναντι στη Ραμάτ Χασαρόν, την οποία η Ενωση είχε νικήσει με 34-28 για την φάση των «16» του Challenge Cup.  Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο μεσημέρι από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό αρχικά την Αυστρία και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην πόλη της Βελένιε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X