Δύο αγώνες στο 5.40!

Δύο αγώνες στο 5.40!

Το Stoiximaview προτείνει ματς από Ισπανία και Πορτογαλία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

υάδα από τα πρωταθλήματα La Liga και Primeira Liga, Ισπανίας και Πορτογαλίας αντίστοιχα, προτείνει για σήμερα το Stoiximaview!

La Liga, Μπέτις-Μπιλμπάο (21.00): Κομβικό παιχνίδι στο Βιγιαμαρίν κυρίως για τους γηπεδούχους. Η Μπέτις φράκαρε με το 2-2 κόντρα στη Βαλένθια κι συνεχίζει να κάνει ντέρμπι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παραμένει μία από τις καλύτερες ομάδες στον β’ γύρο, ωστόσο, τα νερά που έκανε στο τελευταίο της ματς κόντρα στις ουσιαστικά αδιάφορες νυχτερίδες, η ομάδα του Πελεγκρίνι προβλημάτισε μετά από καιρό. Έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού και παράλληλα η πίεση έβγαλε και πάλι τα γνωστά αμυντικά προβλήματα.

La Liga, Μπέτις-Μπιλμπάο (21.00): Το ματς με την Μπιλμπάο είναι σχεδόν τελικός, αφού στο καπάκι ακολουθεί αναμέτρηση στην έδρα της Ρεάλ. Το καλό για τους παίκτες του Πελεγκρίνι είναι πως πετυχαίνουν τους Βάσκους σε κάκιστη κατάσταση. Στο πρωτάθλημα δεν έχουν κάποιο στόχο, αφού και έχουν σωθεί και διεκδικούν Ευρώπη. Όλη η χρονιά ήταν οι δύο τελικοί στο Κύπελλο. Ο πρώτο χάθηκε από τη Σοσιεδάδ και στον δεύτερο με αποκαρδιωτική εμφάνιση μπορεί να νιώθει και τυχερή από το 4-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που την ισοπέδωσε. Πλέον το μεγάλο ζήτημα είναι το αν θα καταφέρει η ομάδα του Μαρθελίνο να σηκώσει κεφάλι και να κλείσει αξιοπρεπώς τη χρονιά. Η ψυχολογία της είναι στα πατώματα κι αν πατήσει εκεί η ποιοτική φέτος Μπέτις μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο στο εξαιρετικό 2.40.

Primeira Liga, Σάντα Κλάρα-Μορεϊρένσε (17.30): Ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι. Με την ήττα στην έδρα της Γκιμαράες (1-0) η Σάντα Κλάρα είδε τις πιθανότητές της για 5άδα να σβήνουν (-9). Ωστόσο, δεν θέλει να χαλάσει την καλή της εικόνα. Φουλ επιθετική ομάδα, παίζει ανοιχτά, πιστεύοντας στις δυνατότητές της και τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν ροκ ρυθμό. Στην έδρα της δυναμώνει πολύ, αφού σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση και μαζεύει νίκες. Έχει τέσσερις στα έξι τελευταία με συντελεστή (13-3)!

Primeira Liga, Σάντα Κλάρα-Μορεϊρένσε (17.30): Υποδέχεται την Μορεϊρένσε η οποία συνεχίζει άνετη. Οι μαζεμένοι βαθμοί στο ξεκίνημα τις έδωσαν μέχρι και ελπίδες για Ευρώπη, βέβαια κάτι τέτοια μοιάζει αδύνατο να συμβεί, ωστόσο και μόνο η επίτευξη της παραμονής αποτελεί θετικό μαντάτο. Ο Σεάμπρα στα τελευταία παιχνίδι ανοίγει περισσότερο το ροτέισον δείχνοντας πως δοκιμάζει πράγματα ενόψει και της νέας χρονιάς. Εκτός έδρας παίζει περισσότερο με αντεπιθέσεις και μπορεί να χτυπήσει στα ανεβάσματα των γηπεδούχων. Οι δύο ομάδες είναι άνετες στη βαθμολογία. Και εφόσον έχουμε την Σάντα Κλάρα αρκετά εκκρηκτική στα εντός και την Μορεϊρένσε να έχει τον τρόπο της μακριά από την έδρα της, πάμε στοίχημα με το Over 2.5 στο υπερβολικό 2.25.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X