Λίβερπουλ: Επιστρέφουν στο Kop οι σημαίες (ΦΩΤΟ)

Λίβερπουλ: Επιστρέφουν στο Kop οι σημαίες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιστροφή των σημαιών στο Kop έπειτα από την απόφαση της Λίβερπουλ, να αποχωρήσει από την European Super League αποφάσισαν οι σύνδεσμοι των «κόκκινων».

Επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει γνωστή την αποχώρηση της, από την νεοσύστατη European Super League εξέδωσε η Λίβερπουλ. Σε αυτή ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων» Τζον Χένρι, μέσω μηνύματος του ζητάει επίσημα συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τις ενέργειες που είχαν σαν αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή των οπαδών του συλλόγου απανταχού στον κόσμο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ορισμένοι σύνδεσμοι της Λίβερπουλ, να αποσύρουν τις σημαίες τους από το Kop σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση αυτή. Πλέον μετά και τις χτεσινές εξελίξεις και την ανακοίνωση της ομάδας, οι οπαδοί αποφάσισαν με ανακοίνωση τους οι σημαίες να επιστρέψουν στο Kop, για το ματς του Σαββάτου απέναντι στη Νιουκάστλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X