Ιδιοκτήτης Λίβερπουλ: «Ακούσαμε τον κόσμο, ζητώ συγνώμη, σας απογοήτευσα» (VIDEO)

Ιδιοκτήτης Λίβερπουλ: «Ακούσαμε τον κόσμο, ζητώ συγνώμη, σας απογοήτευσα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, ζήτησε συγνώμη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους και την ομάδα, τονίζοντας πως η εμπλοκή στα σχέδια της European Super League ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Ο Τζον Χένρι πρωταγωνιστεί σε βίντεο που «ανέβηκε» στα social media της Λίβερπουλ, τονίζοντας:

«Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την αναστάστωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες. Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι αυτό το σχέδιο δεν επρόκειτο ποτέ να σταθεί χωρίς την υποστήριξη του κόσμου.

Κανείς δεν σκέφτηκε κάτι διαφορετικό στην Αγγλία. Σ’αυτές τις 48 ώρες ήσασταν πολύ σαφείς ότι δεν θα σταθεί. Σας ακούσαμε, σας άκουσα.

Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιούργκεν, τους παίκτες και όλους όσοι δουλεύουν σκληρά στην ομάδα για να είναι περήφανοι οι οπαδοί μας.

Δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Αυτοί αναστατώθηκαν και αδίκως. Αυτό είναι το πιο οδυνηρό. Αγαπάνε την ομάδα που υποστηρίζετε και δουλεύουν για να είστε περήφανοι κάθε μέρα.

Ξέρω ότι όλη η ομάδα ανθρώπων της Λίβερπουλ έχουν το απαραίτητο πάθος και τις ηγετικές ικανότητες ώστε να χτίσουν ξανά την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε.

Πριν από πάνω από μια δεκαετία, αναλάβαμε τις προκλήσεις του ποδοσφαίρου και ονειρευτήκαμε ό,τι και εσείς. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την ομάδα σας και η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι, ακόμα κι όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο συμφέρον της ομάδας σας.

Σ’αυτήν την προσπάθεια, σας απογοήτευσα. Ξανά, ζητώ συγγνώμη και εγώ μόνο είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την αχρείαστη αρνητικότητα των τελευταίων δύο ημερών».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X