ΑΕΚ: Τα γενέθλια του Παπασταμάτη και η σούπερ έκπληξη με τον Σκόκο! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Τα γενέθλια του Παπασταμάτη και η σούπερ έκπληξη με τον Σκόκο! (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Νάτσο Σκόκο για τα γενέθλια του Σταμάτη Παπασταμάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσαν στον Σταμάτη Παπασταμάτη για τα γενέθλιά του!

Ποια ήταν αυτή; Ο Νάτσο Σκόκο! Ο Αργεντινός άσος που αγαπήθηκε όσο λίγοι στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έστειλε από την πατρίδα του ένα βιντεομήνυμα στον ισχυρό άνδρα του χάντμπολ της Ενωσης με αφορμή τα γενέθλιά του.

«Γειά σου Παπασταμάτη ΑΕΚάρα! Πως είσαi; Σου στέλνω μια αγκαλιά και τους χαιρετισμούς μου από την Αργεντινή. Σου εύχομαι να έχει επιτυχίες και να πετύχεις με τις ομάδες σου, όλους τους στόχους σου». O Σκόκο ήταν η… καψούρα του Παπασταμάτη όσο ήταν στην ΑΕΚ και άνθρωποι που ήταν κοντά του φρόντισαν να του κάνουν αυτή την όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Το μήνυμα του Σκόκο στον Σταμάτη Παπασταμάτη:

Μάλιστα την Κυριακή, ο Σταμάτης Παπασταμάτης έκοψε τούρτα για τα γενέθλια του, στο γήπεδο του ΑΟ Υπάτου, το αθλητικό σωματείο με έδρα το Ύπατο Βοιωτίας στο οποίο ο ίδιος είναι πρόεδρος. Το γιόρτασε και με νίκη, καθώς η ομάδα του επικράτησε του Διαγόρα Στεφανοβικείου με 1-0. Ο Παπασταμάτης έχει ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο καταγωγής του και έχει κάνει πολλά για την περιοχή του.

Δείτε:ΑΕΚ: Τα γενέθλια του Παπασταμάτη και η σούπερ έκπληξη με τον Σκόκο! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X