ENWSI TV: Pregame και Postgame απόψε για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει το ματς απόψε
Photo Credits: INTIME

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI TV και σήμερα στις επάλξεις!

Αγώνα που θα κρίνει πολλά δίνει απόψε (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NS1) η AEK κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος πάρει σήμερα το τρίποντο, τότε κλειδώνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στην Ευρώπη τη νέα χρονιά καθώς θα αποκτήσει μια αξιοσέβαστη βαθμολογική διαφορά από τους «πράσινους».

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε πριν, αλλά και φυσικά ούτε μετά από την αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Πριν τη σέντρα του ματς, στις 20:30 ξεκινά το Pre Game της αναμέτρησης από το ΟΑΚΑ με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου και όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του enwsi.gr να παραθέτουν τις σκέψεις τους αναφορικά με το παιχνίδι, αλλά και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, στις 23:30, ξεκινά το Post Game του ENWSI TV για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ με τις απόψεις και τα σχόλια των δημοσιογράφων του enwsi.gr και τα μηνύματα του κόσμου. Παρών μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου και όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του enwsi.gr. Μέχρι τα μεσάνυχτα η παρέα του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X