«Κλειδώνει» την Ευρώπη απόψε η ΑΕΚ με Παναθηναϊκό (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει το ματς απόψε
Photo Credits: INTIME

H AEK υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τελειώνει απόψε τον Παναθηναϊκό και «κλειδώνει» την έξοδο στην Ευρώπη!

Αγώνα που θα κρίνει πολλά δίνει απόψε (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NS1) η Ενωση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος πάρει σήμερα το τρίποντο, τότε κλειδώνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στην Ευρώπη τη νέα χρονιά καθώς θα αποκτήσει μια αξιοσέβαστη βαθμολογική διαφορά από τους «πράσινους».

Στους δύο τελευταίους αγώνες της, η ΑΕΚ έχει δείξει ένα αρκετά θετικό πρόσωπο και με τον Αρη και με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι 6 αυτοί βαθμοί της έδωσαν μια ώθηση και ψυχολογική και βαθμολογική, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει… επιτέλους ένα ντέρμπι εντός έδρας.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά για την ΑΕΚ καθώς απουσιάζουν από το σημερινό αγώνα οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια Ευθύμης Χριστόπουλος και Αντρέ Σιμόες. Ο Γεβγέν Σάκχοφ προπονήθηκε κανονικά χθες στα Σπάτα, παρόλα αυτά έμεινε εκτός αποστολή για το σημερινό ντέρμπι.

Οσον αφορά στο πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ, ο Τσιντώτας αναμένεται να επανέλθει στα γκολποστ με τους Βασιλαντωνόπουλο, Λόπες στα δύο άκρα της άμυνα και τους Νεντελτσεάρου-Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ, θέση θα πάρουν οι Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι με τον Μάνταλο σε θέση 10αριού. Ο Γκαρσία θα είναι σίγουρα στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον Ολιβέιρα στην επίθεση και αριστερά θα ξεκινήσει πιθανότατα ο Αλμπάνης.

Παράλληλα, στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ υπάρχει και το 4-3-3 με Σιμάνσκι-Κρίστιτσιτς-Γαλανόπουλος στον άξονα, με τον Μάνταλο ή τον Αλμπάνη αριστερά

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 4-3-3 στο ΟΑΚΑ. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αλεξανδρόπουλος, Νιάς και Σανκαρέ. Στην επίθεση θα είναι Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό και Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης και Καμπετσή. Εκτός έμειναν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης και ο τιμωρημένος Μαουρίσιο.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Χίλγκερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χόνιγκ, Μπλουέμνικ και τέταρτο τον Φωτιά. Στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Μάνσοτ και AVAR θα είναι ο κ. Καλαμπόκης.

Βαθμολογία πλέι οφ Super League

Η βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 76
  2. Αρης 57
  3. ΠΑΟΚ 54
  4. ΑΕΚ 54
  5. Παναθηναϊκός 49
  6. Αστέρας Τρίπολης 44

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X