Συνέχεια στο σερί με πρωταγωνιστή τον Καρίμ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει το ματς απόψε
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ οφείλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων 15 ημερών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 5η αγωνιστική των playoffs της Super League μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για τους στόχους της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ οφείλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων 15 ημερών, ούτως ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η εικόνα της στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, απέδειξε ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλά μεσοεπιθετικά, να παίξει με ένταση, παρουσιάζοντας παράλληλα διαφορετικούς πρωταγωνιστές (6 γκολ με 6 διαφορετικούς σκόρερ κόντρα σε Άρη-Αστέρα).

Το παραπάνω έπαιξε τον δικό του ρόλο στο μοίρασμα των αποδόσεων, με τον «δικέφαλο» να εκκινεί από θέση φαβορί στο 1.94. Φυσικά, σε αυτό βοηθά και η μέτρια παρουσία του Παναθηναϊκού, που μπαίνει στο ντέρμπι με δύο διαδοχικές ήττες στην πλάτη και τεράστιο βαθμολογικό άγχος, καθώς σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά πρόωρα το ευρωπαϊκό όνειρο.

Οι «πράσινοι» μακριά από την έδρα τους εμφανίζονται ιδιαίτερα ευάλωτοι, διόλου τυχαίο ότι αγνοούν τη νίκη από τις αρχές Φεβρουαρίου (0-1-4 έκτοτε)! Μάλιστα, στο διάστημα αυτό δεν έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, δεχόμενοι 9 τέρματα (1,8 κατά μέσο όρο).

Φτάνοντας στην κατακλείδα, περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί από την… φόρα της ΑΕΚ και την αδυναμία που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στην άμυνα εσχάτως. Αξιοποιώντας το Bet Builder, δημιουργήσαμε το combo bet 1 & over 2,5 γκολ & γκολ Ανσαριφάρντ σε απόδοση 5.00.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X