Σέλτικ: Μουρίνιο για... προπονητής του Μπάρκα!

Μουρίνιο: «Ιδανικά θα έπρεπε να παίζουμε ανά τρεις ημέρες»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι το μεγάλο «όνειρο» για την Σέλτικ και την Βαλένθια, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ενώ σενάρια κάνουν λόγο ακόμα και για τον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ είναι ο μεγάλος στόχος για την Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα η οποία έχασε το πρωτάθλημα από την Ρέιντζερς και θέλει να επιστρέψει δυναμικά. Βέβαια το πρόβλημα είναι το μεγάλο συμβόλαιο του Μουρίνιο, το οποίο η ομάδα της Σκωτίας δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει, οπότε θα πρέπει να πέσει το ποσό για να προχωρήσουν οι επαφές.

Η Βαλένθια επίσης θέλει τον Μουρίνιο, με τις «νυχτερίδες» να ετοιμάζονται για την απομάκρυνση του Χάβι Γκαρσία με το τέλος της χρονιάς. Κι εδώ βέβαια το οικονομικό είναι σημαντικό εμπόδιο, με την Βαλένθια να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Σενάρια θέλουν τον Μουρίνιο να είναι στους υποψήφιους για την Εθνική Πορτογαλίας, μετά το Euro, αλλά ο «Special One» έχει δείξει στο παρελθόν πως δεν ενδιαφέρεται για να αναλάβει Εθνικές ομάδες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X