«Σε επαφές με τον Ολιβέιρα η Αλ Ραγιάν»

«Σε επαφές με τον Ολιβέιρα η Αλ Ραγιάν»
Photo Credits: INTIME

Σε επαφές με τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ φέρεται να έχει η Αλ Ραγιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ φέρεται να έχει έρθει σε επαφή μαζί του.

Το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα λήγει στο τέλος της φετινή σεζόν. Η ΑΕΚ έχει εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσει σε ανανέωσή του, μειώνοντας βέβαια τις αποδοχές του σε σχέση με το 1,1 εκατ. ευρώ που λαμβάνει τη δεδομένη στιγμή και η υπόθεση παραμένει ανοικτή.

Πρόσφατα προέκυψε ενδιαφέρον της Μπράγκα για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, με τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία πάντως να τονίζουν ότι οι απαιτήσεις του ίσως να αποτελέσουν πρόβλημα.

Νέες φήμες από τη Μέση Ανατολή βάζουν στο παιχνίδι την Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε λογαριασμό στο twitter ο σύλλογος του Κατάρ έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Νέλσον Ολιβέιρα κατόπιν εντολής του γνωστού Γάλλου προπονητή Λοράν Μπλαν, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Αλ Ραγιάν φαίνεται πως βρίσκεται στην αναζήτηση ενός βασικού επιθετικού και σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες ο Ολιβέιρα φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X