Αποχωρούν Μπαρτσελόνα, Σίτι, Τσέλσι, Ατλέτικο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Yπό διάλυση η European Super League!

Αποχωρούν Μπαρτσελόνα, Σίτι, Τσέλσι, Ατλέτικο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Yπό διάλυση η European Super League!
Photo Credits: INTIME

Φήμες για έκτακτη σύσκεψη διάλυσης της European Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να αποχωρήσουν από την European Super League, η οποία όπως όλα δείχνουν οδεύει προς πρόωρη διάλυση!

Εξαιρετικά βραχύβια ενδέχεται να αποδειχθεί η ζωή της European Super League.

Η Τσέλσι έφυγε, η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να αποχωρήσει και υπάρχει και συνέχεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αρσεναλ είναι οι επόμενες που πλησιάζουν στην έξοδο, ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τα μέλη της Μπαρτσελόνα, θα είναι… θαύμα αν ψηφίσουν υπέρ.

Η συμμετοχή της Μπαρτσελόνα στην European Super League έχει άμεση σχέση με τη γνώμη των μελών [socios] της Μπαρτσελόνα. Οπως έγινε γνωστό από καταλανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Ζοάν Λαπόρτα, συμπεριέλαβε στο συμβόλαιο των Blaugrana με την ESL έναν όρο βάσει του οποίου τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν κόντρα στη συμμετοχή του club σε αυτή τη νεοσύστατη διοργάνωση. Ετσι, στην επόμενη ψηφοφορία των μελών μπορεί να γίνει ξεκάθαρο ότι η παρουσία της Μπάρτσα στην ESL θα είναι πολύ σύντομη.

H Τσέλσι έκανε… Buck

O πρόεδρος των Mπλε, Μπρους Μπακ, είχε συνάντηση με παίκτες και προπονητικό επιτελείο, τους οποίους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, την ώρα που έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ οι οπαδοί της Τσέλσι έστηναν τα δικά τους λαϊκά δικαστήρια για την απόφαση των Λονδρέζων να ενταχθούν στην ομάδα των 12. Μάλιστα όταν άρχισε να διαδίδεται η φήμη για την απόσυρση της Τσέλσι από την ιδρυτική ομάδα των 12, ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, όπως μαρτυρούν βίντεο που κυκλοφορούν ήδη στα social media.

Στην έξοδο η Μάντσεστερ Σίτι

Τα ρεπορτάζ νωρίτερα μέσα στην ημέρα ήθελαν την Τσέλσι και την Σίτι να αποχωρούν άμεσα από το εγχείρημα της European Super League. Για τους Λονδρέζους φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν και το ίδιο ίσως συμβεί και με το club του Μάντσεστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα, Sun, η ομάδα την οποία προπονεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αναμένεται να μην παραμείνει στην ESL, κάτι που όμως αναμένουμε να επιβεβαιωθεί και από άλλες πηγές ή από το ίδιο το club.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X