Κοσίδης: «Ηρθα κοντά στο να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ, είμαι νευριασμένος με τον εαυτό μου» (VIDEO)

Κοσίδης: «Ηρθα κοντά στο να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ, είμαι νευριασμένος με τον εαυτό μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ, Μιχάλης Κοσίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κοσίδης, μίλησε για τις φάσεις που έχασε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οσα είπε ο Μιχάλης Κοσίδης

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στην ευκαιρία που είχε για να σκοράρει λέγοντας μεταξύ άλλων: «Την είδα πολλές φορές την ευκαιρία που έχασα. Ήρθα πολύ κοντά στο να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ. Είμαι αρκετά νευριασμένος με τον ίδιο μου τον εαυτό».

Το δεύτερο μικρό κοντρόλ που έκανε μπροστά από τον Παπαδόπουλο ήταν αυτό που στέρησε από τον Κοσίδη την ευκαιρία να σκοράρει με την ΑΕΚ, με τον ίδιο να τονίζει: «Με κάποια παιδιά που μίλησα μετά το τέλος του αγώνα στ αποδυτήρια μου έλεγαν για κάποια δεύτερη επαφή, την οποία εγώ δεν είχα καταλάβει μέσα στο παιχνίδι, όμως βλέποντας την ευκαιρία στο βίντεο κατάλαβα τι πήγε λάθος. Ήταν αυτή η δεύτερη επαφή που έκανα όταν σήκωσα το κεφάλι για να σουτάρω».

Στα ατομικά στατιστικά του ωστόσο καταγράφηκε η πρώτη ασίστ, καθώς ήταν αυτός που έκανε την πάσα στον Αλμπάνη για να σκοράρει αυτός στη συνέχεια: «Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο, όμως είναι πιο σημαντικό ότι η ομάδα κέρδισε και πήραμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν για να βγούμε στην Ευρώπη».

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X