Στοίχημα: Ανάσα… ζωής για την Αρμίνια

Στοίχημα: Ανάσα… ζωής για την Αρμίνια

H πρόταση του sentragoal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίξε αθλητικό στοίχημα νόμιμα στην bet365

Η μεσοβδόμαδη δράση επιστρέφει, μιας και οι ομάδες οφείλουν να ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα τη χρονιά γίνεται ενόψει την έναρξης του Γιούρο τον Ιούνιο. Έτσι, σήμερα και αύριο θα έχουν κανονική αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα.

Πολλά παιχνίδια ξεχωρίζουν, όμως εμείς θα σταθούμε στη μάχη της ουράς που θα γίνει στο Μπίλεφελντ μεταξύ της ανεβασμένης Αρμίνια και την σχεδόν «καταδικασμένης» Σάλκε.

Πρόταση στο pame stoixima : Η Αρμίνια έχει παίξει πολύ καλά στα τελευταία της παιχνίδια και όπως έχουν έρθει τα πράγματα η παραμονή, που φαινόταν πολύ δύσκολο σενάριο πριν μερικές αγωνιστικές, είναι στο χέρι της. Η Σάλκε γνωρίζει πως δεν έχει σχεδόν καμία ελπίδα, λογική επιλογή ο άσος στο 1.78 της bet365.

Μπίλεφελντ: Σταθερό το στιλ και η εικόνα της με τον Κράμερ. Στις εντός έδρας εμφανίσεις της μαζί του (1-1-2 με 1 γκολ ενεργητικό) δεν το «έχει» με το δημιουργικό ποδόσφαιρο και μόνο απέναντι στη λειψή επιθετικά Φράιμπουργκ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, παρ’ ότι γενικά δεν δέχτηκε πολλές απειλές σε αυτές τις αποστολές της.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μάιερ (ΑΜ, 13/0) αντιμετώπιζε κάποια θέματα με την ίωσή του, χωρίς να πρόκειται για κορωνοϊό. Λογικά επανέρχεται στο ρόστερ για τη μάχη με τη Σάλκε. Αμφίβολος είναι ο Οκουγκάβα (ΜΕ, 8/1), που αποκόμισε ένα τραύμα και δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί. Ερωτηματικό και ο βασικός στράικερ Κλος (Ε, 29/3). Πάντα είναι σε καραντίνα οι Κόρδοβα (ΜΕ, 23/2) και Γιαμπό (Μ, 13/1). Είναι οι μοναδικές απουσίες της Αρμίνια.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ορτέγκα – Μπρούνερ, Πίπερ, Νίλσον, Λουκοκί – Πριτλ, Κούντσε – Ντόαν, Οκουγκάβα, Φόγκλζαμερ – Κλοζ.

Σάλκε: Κατά τα λοιπά, και μετά το έκτο παιχνίδι της με τον Γραμμόζη αξιολογούμε τη Σάλκε ως ομάδα που πάντα προσπαθεί να παίξει εναντίον της μπάλας και μόνο σε τέτοιο στιλ βολεύεται. Η επιθετική παρουσία της ήταν ελάχιστη (Αουγκσμπουργκ, Λέβερκουζεν, Μάιντς) ως μηδαμινή (Φράιμπουργκ, Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ) και ανασταλτικά ήταν θετική με την Αουγκσμπουργκ, απλά τυχερή, όχι καλή, απέναντι στη Μάιντς, συμπαθητική στο Λέβερκουζεν, αρνητική με την Γκλάντμπαχ και απογοητευτική στη Φράιμπουργκ και με τους «λύκους».

Αγωνιστικά Νέα: Στο προηγούμενο παιχνίδι έμεινε τελικά εκτός πλάνων ο Ραμάν (Μ, 23/2). Είναι πάλι αμφίβολος, αλλά με τις πιθανότητες υπέρ του για να επιστρέψει στο ρόστερ. Οι Ουτ, Πασιένσια και Σανέ θέτουν υποψηφιότητα για να μπουν στο βασικό σχήμα. Εκτός μένουν οι Μπενταλέμπ (Μ, 9/0), Μεντίλ (Α, 3/0), Νάστασιτς (Α, 15/0), Μπουζεγιάμπ (Μ, 12/1), Σκρίμπσκι (Μ, 9/0), Λούντεβιγκ (Α, 6/0).

Πιθανή Ενδεκάδα (3-3-2-2): Φέρμαν – Μπέκερ, Σανέ, Τιό – Αϊντίν, Μασκαρέλ, Κολάσινατς – Ουτ, Σερντάρ – Πασιένσια, Χούντελααρ.

Για προγνωστικά, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X