«Ναυτεμπορική»: Εφημερίδα και ιστοσελίδα σε κοινό σχήμα και με Μελισσανίδη

«Ναυτεμπορική»: Εφημερίδα και ιστοσελίδα σε κοινό σχήμα και με Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την πρώτη επαφή με το συγκρότημα της «Ναυτεμπορικής»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη επαφή του με το συγκρότημα της «Ναυτεμπορικής» είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τα δυο στελέχη που βρίσκονται επικεφαλής όλο το διάστημα της Ειδικής διαχείρισης.

Σύμφωνα με τις «typologies», ο Μελισσανίδης φέρεται να θέλει τη διατήρηση του μοντέλου που λειτουργεί με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι σήμερα.

Η εφημερίδα δηλαδή της «Ναυτεμπορικής» και η ιστοσελίδα naftemporiki.gr σε κοινό σχήμα αλληλοτροφοδότησης, έχουν κρατήσει πολύ υψηλά το εμπορικό σήμα και την επιρροή του συγκροτήματος, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν.

Η ιστοσελίδα με επικεφαλής τον Κώστα Πάλλη έχει σχεδόν διπλασιάσει τα νούμερα επισκεψιμότητας, ενώ η εφημερίδα με διευθυντή τον δημοσιογράφο Πλάτων Τσούλο λειτουργεί πολύ καλά και διατηρήθηκε χωρίς αναταράξεις όλο αυτό το διάστημα.

Μέχρι να ολοκληρωθεί επίσημα η εξαγορά του συγκροτήματος η νέα ιδιοκτησία δεν θέλει καμία αναστάτωση στη λειτουργία των δύο Μέσων και το μήνυμα στα δυο στελέχη ήταν πως το ίδιο μοντέλο λειτουργίας θα συνεχιστεί και μετά την μεταβίβαση στη νέα εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X