ESPN: «Κανονικά τα ημιτελικά με τους... αποστάτες της European Super League»

Champions League: Εγκρίθηκε το format από την UEFA για το 2024!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξουν γνώμη και να επιστρέψουν στις τάξεις της φαίνεται πως δίνει η UEFA στις ομάδες που αποφάσισαν να αποσχιστούν δημιουργώντας την European Super League.

Σύμφωνα με το ESPN, τα ημιτελικά Champions και Europa League της τρέχουσας σεζόν θα διεξαχθούν κανονικά, με τη συμμετοχή δηλαδή και των ομάδων που έχουν αποφασίσει να συνιδρύσουν (μαζί με άλλα μεγάλα κλαμπ) κλειστή λίγκα.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Ρεάλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στο Europa League. Η UEFA φέρεται να αποφάσισε να μην τις αποβάλει άμεσα από τις τάξεις της, κάτι που θα προκαλούσε αναστάτωση στη διοργάνωση εν όψει και των αγώνων που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

«Κύριοι, κάνετε λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξετε γνώμη», είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απευθυνόμενος στους «αποστάτες» σήμερα από το συνέδριο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X