Δημητρούλιας: «Έχουμε την νοοτροπία και το ειδικό βάρος να φτάσουμε στον τελικό»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ για τη νίκη και τον επαναληπτικό με την Γκορένιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, μίλησε στον OVER FM 104,9 για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Γκορένιε (31-29) στον 1o ημιτελικό του EHF Cup.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως πρώτος στόχος ήταν η νίκη και πλέον πάνε για μια ακόμη στη Σλοβενία: «Χωρίς αμφιβολία ήταν ξεκάθαρος ο στόχος η νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια των παιδιών. Ο αντίπαλος ήταν σε μια πολύ καλή κατάσταση, ερχόταν από μία τεράστια νίκη εναντίον της Τσέλιε και την ποιότητα της την έδειξε, μια ομάδα που έκανε τρία ή τέσσερα λάθη, παίζοντας εκτός έδρας.

Σαφώς η ήττα είναι πάντα ήττα. Σίγουρα είναι ένα σκορ διαχειρίσιμο, αλλά έχασαν. Εμείς θα πάμε το Σάββατο για να παίξουμε έναν τελικό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ένα ματς που εφόσον το πάρουμε θα παίξουμε έναν τελικό με ίσες πιθανότητες να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο, πράγμα που δεν γίνεται κάθε μέρα.

Είμαστε μια ομάδα που έχουμε θέσει ως στόχο τον τελικό, οπότε είναι άλλο και το βάρος της ευθύνης. Οι παίκτες μας έχουν το ειδικό βάρος σαν μονάδες. Έχουμε τη νοοτροπία και το ειδικό βάρος για να φτάσουμε στον τελικό. Θα είναι ίσως το σπουδαιότερο στην ιστορία του τμήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X