Στοίχημα με Bundesliga και Premier League!

Στοίχημα με Bundesliga και Premier League!

Επιλογές για στοίχημα από Γερμανία και Αγγλία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Stoiximaview δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος με αγώνες από τα πρωταθλήματα Γερμανίας και Αγγλίας, Bundesliga και Premier League αντίστοιχα!

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν, (21:30): Μικρός αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου. Η τελευταία νίκη με 3-2 επί της Βόλφσμπουργκ, μπορεί να την έφερε στο +7 από τη Λειψία στη μάχη του τίτλου, ωστόσο, αυτό που κυριαρχεί από το απόγευμα του Σαββάτου (17/4) είναι άλλο. Ο Χάνσι Φλικ δήλωσε δημοσίως ότι επιθυμεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την τεχνική ηγεσία, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη και το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση μετά τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τη Μάιντς.

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν, (21:30): Επιστροφή στις νίκες και για τη Λεβερκούζεν, που επικράτησε 3-0 της Κολωνίας. Οι «ασπιρίνες» τρέχουν μικρό αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0) και κρατούν την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη. Η απόσταση από την 4η θέση και το Champions League είναι 6β., αλλά είναι προτιμότερο να κοιτάει τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την 6η θέση που βρίσκεται η ίδια. Γκλάντμπαχ και Ουνιόν είναι στο -4, επομένως, θα πρέπει να αποφύγει τις πολλές γκέλες.

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν, (21:30): Το παιχνίδι είναι νωρίς για τον Λεβαντόφσκι των 35 γκολ. Εκτός πλάνων για τους Βαυαρούς παραμένουν οι Σούλε (στόπερ), Γκνάμπρι (εξτρέμ), Ντάγκλας Κόστα (εξτρέμ), Τολισό (μέσος). Γνωστά τα προβλήματα της Μπάγερ. Εκτός αποστολής και πάλι έμειναν οι Φοσού-Μενσά (αμυντικός), Άριας (αμυντικός), Λ. Μπέντερ (αμ. μέσος) και Μπάουμγκαρτλινγκερ (αμ. μέσος).

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο στοίχημα. Η παράδοση είναι υπέρ της, αφού έχει 8 νίκες στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με τη Λεβερκούζεν. Βέβαια, η μια νίκη της Μπάγερ ήταν στην τελευταία τους συνάντηση στην «Allianz Arena». Θεωρώ ότι παρά τα εσωτερικά τους θέματα, οι Βαυαροί θα φτάσουν στο ζητούμενο, που είναι η νίκη, αλλά με άκρως επαγγελματικό τρόπο. Πάμε στοίχημα με «1 και +3 γκολ χάντικαπ Λεβερκούζεν» στο εξαιρετικό 2.18.

Τσέλσι-Μπράιτον: Ευκαιρία που δεν χάνεται

Τσέλσι-Μπράιτον (22:00): Βέβαια, έχει αποδειχθεί αρκετές ευκαιρίες πως στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο στοίχημα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Θέλετε ένα πρόσφατο παράδειγμα; Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ 2-5. Που 100 φορές να παίξουν, τις… 98 θα κερδίσει η Τσέλσι. Τα προγνωστικά στοιχήματος εννοείται πως και πολλές επιλογές προσφέρουν και φαβορί τους «μπλε» δίνουν. Στον πρώτο γύρο είχαμε δει ματσάρα, με τη Μπράιτον να την κοντράρει, αλλά την Τσέλσι (με Λάμπαρντ τότε) να παίρνει το «διπλό» με 3-1.

Στα καλύτερά της δείχνει η Τσέλσι. Η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League την «απογείωσε», όπως και η πρόκριση στον τελικό του FA Cup μετά το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Το γκολ του Ζίγιεκ έκανε τη διαφορά. Τώρα, έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία: Κερδίζει τη Μπράιτον και μπαίνει στην 4άδα. Το θέλει πολύ ώστε να έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στη φετινή διοργάνωση. Επίσης, αν κερδίσει προσπερνάει τη Γουέστ Χαμ, κόντρα στην οποία παίζει το προσεχές Σάββατο!

Η Μπράιτον έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον και πήρε άλλον έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 στο «Old Trafford» και νωρίτερα οι νίκες με Νιούκαστλ (3-0) και Σαουθάμπτον (2-1). Για την ώρα είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με δύο ματς λιγότερα από τη Φούλαμ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει ομάδα για να μπλέξει. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα από όσες είναι από κάτω της.

Τσέλσι-Μπράιτον (22:00): Βρήκαμε κάτι δυνατό και ποντάρουμε στο ισχυρότατο κίνητρο της Τσέλσι. Έκανε μία μεγάλη «γκέλα» (με τη Γουέστ Μπρομ), δεν θέλει να κάνει άλλη. Πάμε στοίχημα με τον «Άσο» και Over 1,5 γκολ στο 1,95. Επίσης, θα στηρίξουμε και τον Τίμο Βέρνερ. Δεν κάνει καλή σεζόν (42 ματς, 10 γκολ!), έχει να σκοράρει στην Premier League 65 μέρες, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να το κάνει τώρα. Να σκοράρει ο Βέρνερ στο 2,87 είναι μία καλή επιλογή.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X