Τρία ματς σερί, όλες οι σημαντικές αποφάσεις σε βάρος της ΑΕΚ

Τρία ματς σερί, όλες οι σημαντικές αποφάσεις σε βάρος της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για το γεγονός ότι σε τρία συνεχόμενα ματς οι διαιτητικές αποφάσεις είναι άδικα σε βάρος της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρέθηκε μέσα σε δύο αγωνιστικές, από το ερώτημα αν θα έπρεπε να συνεχίσει με τον Χιμένεθ, ακόμη κι ως το τέλος των play offs, να έχει μια ευκαιρία μπροστά της τώρα με τον Παναθηναϊκό ακόμη και με το τέλος του πρώτου μισού του «μίνι» πρωταθλήματος, να καθαρίσει για την Ευρώπη. Με νίκη.

Δεν σε προδιαθέτει ιδιαίτερα η ομάδα από πλευράς σταθερότητας φέτος για να το πιστέψεις αυτό, αλλά δεν παύει με μια νίκη το βράδυ της Τετάρτης να μπορεί να το πετύχει.

Είναι πολύ ιδιαίτερο ματς, ειδικά για τον Παναθηναϊκό σημαίνει πάρα πολλά. Είναι άλλο μια ομάδα όπως είναι τώρα η ΑΕΚ να παίζει για μια ευκαιρία να καθαρίσει έναν στόχο από νωρίς κι άλλο μια ομάδα που τα παίζει όλα στην ουσία για να μη χάσει από τώρα τον ίδιο στόχο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X