Μίλησαν Χιμένεθ-Ανσαριφάρντ στα Σπάτα για το επεισόδιο!

Μίλησαν Χιμένεθ-Ανσαριφάρντ στα Σπάτα για το επεισόδιο!
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα είπαν τη Δευτέρα στα Σπάτα Μανόλο Χιμένεθ και Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είχαν μία στιγμή έντασης κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ την Κυριακή.

Ο Ιρανός επιθετικός της Ενωσης αντέδρασε έντονα την στιγμή της αλλαγής του στο 53’ (με τον Αλμπάνη), όντας δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά του προπονητή του κατά τη διάρκεια του ματς. Είχαν έναν έντονο διάλογο και στην μέση μπήκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας για να απομακρύνει τον συμπαίκτη του και να μην προχωρήσει περισσότερο το επεισόδιο.

Οι δύο τους τα είπαν χθες πριν την προπόνηση στα Σπάτα και φαίνεται να δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις. Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως μέσα στα αποδυτήρια μίλησε για το συμβάν τονίζοντας «Ηρθε μία νίκη που μας βοηθά πολύ. Είναι σημαντική για όλους μας εδώ μέσα. Είχαμε όμως και ένα άσχημο περιστατικό, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον Καρίμ. Το σημαντικό είναι ότι λύθηκε. Μιλήσαμε πριν και το λύσαμε. Προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια όλοι μαζί όπως πρέπει».

ΑΕΚ: Ο Ανσαριφάρντ αντέδρασε στην αλλαγή του, απάντησε ο Χιμένεθ!

ΑΕΚ: Λήξαν το θέμα Χιμένεθ-Ανσαριφάρντ – Τα είπαν μετά το τέλος του ματς

Τον λόγο πήρε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τον προπονητή του και σχολίασε για το θέμα «Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μου και ζητώ συγγνώμη. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν για το καλό της ΑΕΚ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και πάλι ζητώ συγγνώμη για αυτή την συμπεριφορά μου».

Μένει να φανεί πλέον αν όντως έχει… πέσει η ένταση ανάμεσα τους, στα επόμενα παιχνίδια. Διότι Χιμένεθ και Ανσαριφάρντ δεν έχουν καλή συνεργασία και χημεία από τον πρώτο μήνα. Και έχουν σημειωθεί εκατέρωθεν ξεσπάσματα ξανά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X