Σιγά να μην πετάξω τη σκούφια μου
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τις δύο σερί νίκες που δεν σημαίνουν τίποτα ουσιαστικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» έκανε και το δύο στα δύο επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιώντας καλή -ειδικά για τα δεδομένα αυτής της ομάδας και του αντιπάλου εμφάνιση- πέτυχε δύο σερί νίκες μετά από καιρό, αλλά συγγνώμη, αυτά τα δύο «τρίποντα» δε μου λένε απολύτως τίποτα.

Ναι η ομάδα έκανε δύο σερί νίκες για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες στο πρωτάθλημα, ναι δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης, ναι έκανε επιτέλους μία νίκη εις βάρος ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, αλλά όχι μόνο δεν είναι αρκετό, αλλά δεν φτάνει. Αν θέλουμε να μιλάμε για την ΑΕΚ, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είσαι ικανοποιημένος.

Τώρα είναι που πρέπει να δεις τι δεν πάει καλά. Να εστιάσεις σε αυτό. Το +5 από τον Παναθηναϊκό εξανεμίζεται πολύ εύκολα. Και επειδή ΑΕΚ είσαι (χωρίς το… αφού) και επειδή έχουμε κάνει επιστήμη να ανασταίνουμε τους «πεθαμένους» δε θέλει και πολύ μέσα στα επόμενα δύο ματς να βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν είμαι απαισιόδοξος, ούτε θέλω να σκορπίσω μαυρίλα. Ίσα, ίσα που πιστεύω πως αν συνεχίσει έτσι η ΑΕΚ μπορεί να σώσει τα προσχήματα της φετινής σεζόν. Όμως δεν μου φτάνει. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Δεν είναι έτσι η ΑΕΚ που εγώ έχω στο μυαλό μου και που ονειρεύομαι.

Για τα του ματς με την ομάδα της Αρκαδίας οι περισσότεροι συνάδελφοι τα έχουν γράψει. Δε διαφωνώ κάπου. Μπορώ μάλιστα να πω ότι χάρηκα που είδαν την ΑΕΚ κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε ταμπούρι και έψαχνε μία κόντρα να παίζει με σκοπό να κερδίσει και να μην παρουσιάζεται όσο αφελέστατη ήταν σε προηγούμενα ματς.

Ξέρετε πότε θα πω ότι γλύκανε η ΑΕΚ την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ φετινή σεζόν; Αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό, αν κερδίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, αν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και αν κατακτήσει τη 2η θέση και το Κύπελλο. Μπορεί να γίνουν όλα αυτά; Από δύσκολο έως απίθανο. Αυτό όμως θέλω εγώ. Και μετά θέλω να δω αλλαγές. Σε όλα τα επίπεδα, όπως υποσχέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε όλοι μας φέτος. Ας μπει μία τελεία.

Η προπονητολογία

Όλο το προηγούμενο διάστημα η προπονητολογία έδινε και έπαιρνε. Στο προηγούμενο blog είχα τονίσει ότι δε θα πρέπει να βιαζόμαστε και πως όσοι προτρέχουν θα εκτεθούν. Αφού λοιπόν κάποιοι έσπευσαν να κλείσουν τον Κίκε Φλόρες, αφού υπέγραψαν τον Λουτσέσκου, αφού ακούσαμε τα μύρια όσα, όσοι δεν ακολουθήσαμε τις «εντολές» του… λαού να τα πούμε και να τα γράψουμε, παρότι εγώ στην περίπτωση Λουτσέσκου ήμουν ξεκάθαρα αρνητικός, τώρα τα ακούμε επειδή… «προσπαθούμε να περάσουμε την παραμονή του Χιμένεθ».

Ο Χιμένεθ θα είναι σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε. Η ΑΕΚ όφειλε και οφείλει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Να ψάχνει, να μιλάει, να διερευνά προθέσεις και οικονομικά δεδομένα. Γιατί κανένας δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εδώ πήγε ο Καρέρα -τον οποίο κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι τον «φάγαμε»- στη Μπάρι και μετά από δύο μόλις μήνες τον απέλυσαν! Από ομάδα της Γ’ Εθνικής της Ιταλίας! Επειδή είχε δύο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς!

Όπως οφείλει να ψάχνει για παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί σωστά, στις θέσεις που «πονάει» και στις θέσεις που θα δημιουργηθούν κενά το καλοκαίρι μετά από τις αποχωρήσεις, είτε λόγω της λήξης των συμβολαίων, είτε λόγω μεταγραφών ή διαζυγίων.

ΥΓ: Έχει μεγάλη πλάκα που οι «ρεπόρτερ» στον Πειραιά δεν μπορούν να πετύχουν ελέφαντα στα δύο μέτρα. Έγραψαν τα «πουλιά» ότι πήγαμε να… κλέψουμε τους ρεπόρτερ της Ώρας για να τους πάρουμε στον Δικέφαλο. Και ότι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το φύλλο καθημερινό. Ρε γραμμένη είδηση να σας δώσουμε, θα κάνετε λάθος στο… copy paste!

Καταλαβαίνουμε πόσο σας ενοχλεί η δυναμική του Δικεφάλου και ότι βλέπετε τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ επιτέλους ενωμένους. Όχι με απειλές όπως έχετε μάθει, ούτε σε pay roll τριών μαγαζιών όπως κάποιοι άλλοι. Ούτε καν σε κοινή «γραμμή», γιατί ο καθένας μας γράφει ό,τι γουστάρει. Απλά το κάνουμε πλέον όλοι μαζί!

Είναι δύσκολο να το αντιληφθείτε όλο αυτό, γιατί έχετε μάθει να λειτουργείτε πολύ διαφορετικά, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό. Κατανοούμε ότι τα 8.600 σας ταρακούνησαν, αντιλαμβανόμαστε ότι γνωρίζετε πως η ΑΕΚ είναι ο αντίπαλός σας και πως η δυναμική της είναι αυτή που σας τρομάζει, αλλά αν θέλετε να μάθετε τα σχέδιά μας, πάρτε με τηλέφωνο. Θα σας τα πω. Για να μην εκτίθεστε άλλο με σαχλαμάρες…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X