Πέθανε ο σπουδαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς

Πέθανε ο σπουδαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Γιατράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς.

Προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και του δικηγόρου και πρώην διοικητικού παράγοντα της ΑΕΚ, Πέτρου Καϊμακάμη, ο Γιατράς είχε βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο για να παρακολουθήσει αγώνες της Ενωσης.

Ο Σπύρος Γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του Στράτου Διονυσίου, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Γιάννη Πάριου, του Θέμη Αδαμαντίδη, του Σταμάτη Γονίδη, της Πίτσας Παπαδοπούλου, του Δημήτρη Κοντολάζου, του Αντύπα, του Βασίλη Καρρά, του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολας, του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Νίκου Οικονομόπουλου και πολλών άλλων καλλιτεχνών.

Ο γνωστός στιχουργός νοσηλευόταν τις τελευταίες 35 ημέρες, αρχικά στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών. Ο Σπύρος Γιατράς νοσηλεύτηκε για μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά δυστυχώς μετά από κάποιες επιπλοκές δεν τα κατάφερε. Στο πλευρό του σε όλο το διάστημα της νοσηλείας του ήταν η αγαπημένη του σύζυγος, Εριέττα.

Πέθανε ο σπουδαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X