Το σχέδιο της κυβέρνησης για να σταματήσει τον συνωστισμό στις πλατείες (VIDEO)

Το σχέδιο της κυβέρνησης για να σταματήσει τον συνωστισμό στις πλατείες (VIDEO)

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση οι εικόνες από τα κορωνοπάρτι σε Κυψέλη και Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση οι εικόνες από τα κορωνοπάρτι σε Κυψέλη και Περιστέρι, καθώς ο συνωστισμός τόσων ανθρώπων και μάλιστα χωρίς μέτρα προστασίας θέτει πλέον σε κίνδυνο την προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας.

Ηδη εξετάζονται τρόποι για να μπει φρένο στα κορωνοπάρτι που πραγματοποιούνται σε πλατείες και γειτονιές και έχουν ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται από εκατοντάδες έως και χιλιάδες νεαροί. Μάλιστα οι κινήσεις αυτές δημιουργούν αντιδράσεις στους πολίτες που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα και έχουν κουραστεί από το πολύμηνο lockdown, ενώ ο φόβος ενός πισωγυρίσματος είναι υπαρκτός, αν δεν περιοριστούν οι αντικοινωνικές συμπεριφορές που εκδηλώνονται.

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης παρόμοιων καταστάσεων με κορωνοπάρτι στις πλατείες, αρχικά αναμένεται να συνεχιστούν οι επιχειρήσεις της αστυνομίας, όπως στην πλατεία Βαρνάβα, με τον αποκλεισμό της περιοχής, ενώ θα ενταθεί η προσπάθεια να εντοπιστούν οι διοργανωτές.

«Θα υπάρξει αποκλεισμός κι άλλων σημείων», τονίζουν πηγές της κυβέρνησης.

Όπως εκτιμούν και το είπε και η Αριστοτελία Πελώνη, κάποιοι επιδιώκουν κλεφτοπόλεμο με την αστυνομία, όπως είχε γίνει το 2020 στις πλατεία του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή ή και στην Κυψέλη.

«Ο τρόπος για να παταχθούν τα φαινόμενα αυτά είναι η κοινωνική τους απομόνωση. Η πλειοψηφία τηρεί τα μέτρα, λίγη υπομονή ακόμα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X