«Η ΑΕΚ βλέπει τον Σαμούντιο»

«Η ΑΕΚ βλέπει τον Σαμούντιο»
Photo Credits: INTIME

Η περίπτωση του Μπράιαν Σαμούντιο που εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση παικτών που θα χτίσουν το ρόστερ της νέα σεζόν, για όλες τις θέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, ο Μπράιαν Σαμούντιο προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά από τους «κιτρινόμαυρους». Ο 26χρονος Παραγουανός δεξιοπόδαρος αριστερός εξτρέμ ύψους 1.80μ. μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ρίζεσπορ μετά από 4 χρόνια με 132 ματς, 35 γκολ και 17 ασίστ.

Φέτος έχει 32 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ, έχοντας χάσει ελάχιστα ματς της ομάδας του. Στην Εθνική Παραγουάης έχει παίξει 4 φορές (το 2019), ενώ τελευταία φορά που κάθισε στον πάγκο ήταν στο ματς με την Βολιβία στις 18 Νοεμβρίου 2020. Πριν την Ρίζεσπορ έπαιζε στην Γκουαρανί στην Βραζιλία, από όπου και δόθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς το 2017 και ένα χρόνο μετά αγοράστηκε με 1 εκατ. ευρώ. Μάλιστα την σεζόν 2017/18 έκανε τρομερή χρονιά με 20 γκολ και 6 ασίστ σε 34 παιχνίδια και ανάγκασε τη διοίκηση της Ρίζεσπορ να τον αγοράσει.

Η ΑΕΚ δεδομένα θα ψαχτεί για αριστερό εξτρέμ το καλοκαίρι και στόχος είναι ένας ακόμα… Λιβάι Γκαρσία. Οπότε η περίπτωση του Σαμούντιο εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς αποτελεί έναν παίκτη που παίζει κατά κύριο λόγο αριστερά, αλλά και ως φορ και κάποια ματς στην Τουρκία αγωνίστηκε και δεξιά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X