Κλοπ το 2019 για European Super League: «Ελπίζω να μην δει ποτέ το φως της ημέρας»

Οι ομάδες του ευρωπαϊκού top-5 χωρίς εντός έδρας νίκη το 2021 -Από τη Λίβερπουλ στη Μπενεβέντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθετα αντίθετος με την δημιουργία της European Super League είχε δηλώσει το 2019 ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας για αυτό το ενδεχόμενο στο «Kicker».

Με αφορμή την συμμετοχή της Λίβερπουλ στο εγχείρημα αλλά και την θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσεις, ο Αγγλικός Τύπος αλλά και η γαλλική «L’ Equipe».

«Ελπίζω ότι αυτό το σχέδιο για κλειστή Σούπερ Λιγκ δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας», ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα του Γερμανού τεχνικού. Το ποδόσφαιρο έχει ήδη ένα πολύ καλό προϊόν το Τσάμπιονς Λιγκ. Για μένα, είναι ήδη μία Super League και είναι καλό που δεν χρειάζεται πάντα να παίζεις τις με ίδιες ομάδες. Επίσης, δεν πιστεύω ότι ο σύλλογός μου θα πρέπει να συμμετάσχει. Φυσικά το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό, αλλά γιατί πρέπει να δημιουργήσουμε μία λίγκα όπου η Λίβερπουλ θα πρέπει να παίζει για δέκα χρόνια κάθε χρόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης; Ποιος θα ήθελε να το δει αυτό;», ήταν επακριβώς τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X