Η Τότεναμ απέλυσε τον Μουρίνιο 6 μέρες πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ!

Μουρίνιο: «Το πήραμε στα σοβαρά και προκριθήκαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα άσχημα αποτελέσματα της φετινής σεζόν είχαν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια τόσο της διοίκησης όσο και των οπαδών της ομάδας. Αποκορύφωμα ο αποκλεισμός της από τους «16» του Europa League από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, αλλά και το κλίμα αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μεταξύ Μουρίνιο και παικτών.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Telegraph» η διοίκηση των «σπιρουνιών» συναντήθηκε με τον Πορτογάλο τεχνικό και του ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους, έξι μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ με την Μάντσεστερ Σίτι (25/04, 18:30). Μάλιστα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της Τότεναμ συναντήθηκαν ήδη με τον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ετσι λοιπόν ο Μουρίνιο αφήνει την Τότεναμ στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Premier League, έχοντας καταφέρει να την οδηγήσει σε 45 νίκες, 17 ισοπαλίες και 24 ήττες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X