Μόγια: «Παλεύουμε με πάθος μέχρι το τέλος»

Μόγια: «Να κερδίσουμε και στην έδρα της Γκορένιε»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ για τη νίκη επί της Γκορένιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 31-29 της RK Gorenje Velenje και έκανε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την πρόκριση στους Τελικούς του EHF European Cup.

Όλοι οι αθλητές του «Δικεφάλου» τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο, κάνοντας υπερήφανους όλους τους φιλάθλους, με τον Νάτσο Μόγια Φλορίδο να δίνει και αυτός τη δική του… παράσταση.

Ο σπουδαίος Ισπανός άσσος, σημείωσε 7 τέρματα, ενώ με τον μαεστρικό χειρισμό της μπάλας έδωσε… μισά γκολ σε συμπαίκτες του με τις πάσες που έβγαλε.

Μετά από λίγες ώρες από τη μεγάλη επικράτηση επί των Σλοβένων, ο Ignacio Moya Florido μίλησε στο aek.gr, σχολιάζοντας τόσο την χθεσινή (17/04) αναμέτρηση, όσο και τον επαναληπτικό εκτός έδρας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ignacio Moya Florido:

-Ignacio συγχαρητήρια! Μία μεγάλη, μία σπουδαία νίκη κόντρα στην RK Gorenje Velenje. Πώς έζησες το παιχνίδι;

Είναι όντως μία μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η αντίπαλη ομάδα παίζει πολύ καλό και οργανωμένο χάντμπολ. Έπρεπε να παίξουμε όλοι ως ομάδα, όπως ακριβώς κάναμε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια έως τώρα, για να φτάσουμε στη νίκη και πράξαμε ακριβώς αυτό το πράγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για την ομάδα και τη νίκη μας. Όμως, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας ακόμα περισσότερο.

-Τι στοιχεία διέκρινες στο παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας;

Είναι μία ομάδα που παλεύει ασταμάτητα. Αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου έστω και για λίγο, μπορείς να χάσεις το παιχνίδι. Πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος και να δείχνεις τον απαιτούμενο σεβασμό στην Gorenje, καθώς είναι μία πολύ καλή ομάδα

-Ποιο θεωρείς ότι ήταν το κλειδί της νίκης;

Για μένα το κλειδί της νίκης ήταν το πάθος που δείξαμε. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν αφήσαμε το παιχνίδι. Στην ΑΕΚ αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα. Να παλεύουμε μέχρι τέλους με πάθος

-Τέλος, Ignacio, ποιες είναι οι σκέψεις σου για τον επαναληπτικό;

Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Εμείς όποιο και να ήταν το σκορ και στον δεύτερο αγώνα θα πάμε για τη νίκη! Δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X