Χίκερουντ στο enwsi.gr: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, καλύτεροι στη ρεβάνς»

Χίκερουντ: «Σπουδαίο ότι νικήσαμε, θα είμαι πιο έτοιμος στον επαναληπτικό»
Photo Credits: INTIME

Ο Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ μίλησε για το νικηφόρο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Γκορένιε και πήρε τη νίκη με 31-29. Ένα αποτέλεσμα το οποίο έτσι όπως εξελίχτηκε η αναμέτρηση αδικεί την «Ένωση» που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Παρόλα αυτά η Γκορένιε έδειξε γιατί έχει φτάσει μέχρι εδώ και γιατί ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας τη θεωρούσε ίσως τον πιο δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα του. Πλέον η ΑΕΚ έχει αφήσει ήδη πίσω της το χθεσινό ματς και έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στον επαναληπτικού του Σαββάτου στη Σλοβενία.

Ένα από τα νέα πρόσωπα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Γκορένιε ήταν και ο Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ. Ο Νορβηγός προλάβει να συμμετάσχει σε πέντε μόλις προπονήσεις πριν τον αγώνα και έδειξε πως με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει  την ομάδα να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Ο Χίκερουντ με δηλώσεις του στο enwsi.gr εμφανίστηκε χαρούμενος που αποτελεί μέλος της ΑΕΚ και τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά για να εμφανιστεί καλύτερος στον δεύτερο αγώνα με την Γκορένιε: «Είμαι πολύ χαρούμενος να αγωνίζομαι για την ΑΕΚ. Και πολύ καλό που τελειώσαμε το πρώτο μας ημιτελικό με νίκη με δύο γκολ διαφορά. Έκανα μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα αλλά πιστεύω πως ήταν τόσο καλές. Ανυπομονώ να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για τον επαναληπτικό αγώνα με την Γκορένιε στη Σλοβενία. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα για το επόμενο ματς για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, είναι όλα πολύ όμορφα και η ομάδα είναι εξαιρετικά οργανωμένη» σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X