Οπαδοί αγγλικού Big-6 για τη European Super League: «Απόλυτη προδοσία-Ντρεπόμαστε...»

Προδομένοι εμφανίστηκαν οι οπαδοί των αγγλικών ομάδων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ, μέσα από ανακοίνωση που γνωστοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (19/4), λίγες ώρες μετά από την απόφαση δώδεκα εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, να χτίσουν τη δική τους λίγκα, την European Super League.

Άνθρωποι από την κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ έγραψαν:

«Στηρίζω και ακολουθώ τη Λίβερπουλ εδώ και 32 χρόνια. Με αυτή την ανακοίνωση για την ESL ντρέπομαι…».

«Ο προπάππους και ο παππούς μου ήταν οπαδοί της Λίβερπουλ. Είμαι οπαδός τρίτης γενιάς από το Λίβερπουλ και αυτή η ομάδα μου έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές. Η παράδοση, η κουλτούρα και το ήθος, τώρα εξαφανίστηκαν…».

«Περίμενα κάτι περισσότερο από έναν τέτοιο σύλλογο με τέτοια ιστορία και παράδοση. Απληστία… Έχασα κάθε σεβασμό».

«Λένε να περιμένεις το απροσδόκητο, αλλά σήμερα τα μέλη των υποστηρικτών της Τσέλσι αλλά και οι υποστηρικτές του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει την απόλυτη προδοσία», έγραψαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Τσέλσι.

Από την πλευρά των οπαδών της Άρσεναλ: «Ο θάνατος της Άρσεναλ ως ένα αθλητικό σωματείο».

Όσον αφορά τους οπαδούς της Τότεναμ: «Χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της THFC πρόδωσε τον σύλλογο, την ιστορία του και τη μαγεία που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ξεχωριστό».

Από την άλλη, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η υποβολή αυτών των προτάσεων χωρίς διαβούλευση με τους οπαδούς, και εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, όταν οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί και να μην εξυπηρετούν τα εγωιστικά τους συμφέροντα, απλώς προσβάλει».

Τέλος, η πλευρά των οπαδών της Σίτι: «Αυτός ο νέος διαγωνισμός δεν έχει αθλητική αξία και φαίνεται να παρακινείται από την απληστία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X