Οι πρώτες δηλώσεις Πέρεθ και Ανιέλι για τη Super League -«Αυξάνουμε σημαντικά την οικονομική αλληλεγγύη»

Οι πρώτες δηλώσεις Πέρεθ και Ανιέλι για τη Super League -«Αυξάνουμε σημαντικά την οικονομική αλληλεγγύη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ της Ρεάλ Μαδρίτης αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή Super League και ο Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους, θα είναι αντιπρόεδρος.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ, ανέφερε για τη νέα λίγκα, που εδώ και λίγη ώρα έχει κάνει γνωστή την ιδρυτική της ανακοίνωσης, σηκώνοντας ήδη, θύελλα αντιδράσεων.

«Θα βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο σε κάθε επίπεδο και θα το πάμε στο σημείο που δικαιούται στον πλανήτη. Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο παγκόσμιο άθλημα, με περισσότερους από 4 δισεκατομμύρια οπαδούς και ευθύνη μας ως μεγάλοι σύλλογοι είναι να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες του».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Γιουβέντους ανέφερε με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Super League: «Οι 12 ιδρυτικοί σύλλογοι αντιπροσωπεύουν δισεκατομμύρια φιλάθλους από όλη την υφήλιο και 99 ευρωπαϊκά τρόπαια. Μαζί έχουμε έρθει σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, δίνοντας τη δυνατότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μεταμορφωθούν, βάζοντας το παιχνίδι που αγαπάμε σε βιώσιμη τροχιά για το μέλλον, αυξάνοντας σημαντικά την οικονομική αλληλεγγύη και δίνοντας στους φιλάθλους και στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μία κανονική ροή σημαντικών αγώνων, που θα θρέψουν το πάθος τους για το παιχνίδι, όσο τους προσφέρουμε ινδάλματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X