Λόπες: «Δίκαιη νίκη για την ΑΕΚ -Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά η ομάδα να συνεχίζει»

Λόπες: «Δίκαιη νίκη για την ΑΕΚ -Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά η ομάδα να συνεχίζει»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ελντερ Λόπες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ελντερ Λόπες σκόραρε στο 85ο λεπτό για την ΑΕΚ, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Οσα είπε

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο, κυκλοφορούσαμε τη μπάλα και προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε χώρους για να τους εκμεταλλευτούμε μέχρι που φτάσαμε στο πρώτο γκολ. Μετά το γκολ που πετύχαμε δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να φτάσει στην περιοχή μας και ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, βάλαμε ακόμη δύο γκολ και ήταν δίκαιη νίκη για την ΑΕΚ».

Για τη φάση του γκολ που σημείωσε: «Ήταν μία φάση στην οποία επέμεινα κατά τη διάρκεια όλου του ημιχρόνου. Το πίστευα πολύ. Κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν πολύ εύκολο γκολ. Αυτό που έκανε εγώ ήταν να απλώσω το πόδι μου. Ήταν μία ακόμη καλή ασίστ του Μάνταλου. Όποτε σκοράρω συμβαίνει από ασίστ του Πέτρου».

Για το που αφιερώνει το γκολ του: «Ήθελα να σκοράρω ένα γκολ. Με τον Μανόλο Χιμένεθ έχω καλή σχέση γιατί ξέρει τα χαρακτηριστικά μου. Δουλεύω καλά και βάσει της απόδοσης μου νομίζω πως άξιζα να πετύχω ένα γκολ, το οποίο αφιερώνω στην οικογένεια μου. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά η ομάδα πρέπει να συνεχίσει».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X