Δημητρούλιας: «Φτιαγμένοι για να επιβιώσουμε και στην κόλαση»

Δημητρούλιας: «Φτιαγμένοι για να επιβιώσουμε και στην κόλαση»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Δημήτρη Δημητρούλια για τον επαναληπτικό με την Γκορένιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έζησε έντονα το παιχνίδι με την Γκορένιε. Φρόντισε να καθοδηγήσει μαεστρικά τους παίκτες του από τον πάγκο.

Όποτε χρειάστηκε τους ηρεμούσε και όταν έβλεπε πως η ομάδα «έπεφτε» φρόντιζε να τους εμψυχώνει. Η νίκη έδωσε στην ΑΕΚ το πρώτο ζητούμενο και σε μια εβδομάδα όλοι ελπίζουν πως θα ολοκληρώσουν το έργο τους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και όπως ανέφερε η κόλαση τους περιμένει αλλά είναι φτιαγμένοι για να επιβιώνουν και στην κόλαση: «Τι παιχνίδι ήταν αυτό. Ένα ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Η ιστορία και η ποιότητα του αντιπάλου μας κάνουν τη νίκη πιο πολύτιμη. Συγχαρητήρια στους υπέροχους παίκτες μου και όλο το staff. Η κόλαση περιμένει παιδιά αλλά είμαστε φτιαγμένοι για να επιβιώσουμε στη κόλαση. Ας το κάνουμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X