ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: «Μεγάλο πρόβλημα το 1-1 σε ένα ημίχρονο που κυριάρχησες απόλυτα»

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: «Μεγάλο πρόβλημα το 1-1 σε ένα ημίχρονο που κυριάρχησες απόλυτα»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 39′ με τον Γαλανόπουλο, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μάνταλο.

Ωστόσο, δύο λεπτά μετά η άμυνα της Ενωσης αδράνησε και οι Αρκαδες ισοφάρισαν.

Πλέον, η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει τη λύση στην επανάληψη και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: 25λεπτο γεμάτο ενέργεια και απειλές στην αντίπαλη εστία, κόντρα σε μία άμυνα που ξέρει να κάνει τη δουλειά της καλά ειδικά σε χαμηλά μέτρα στα μετόπισθεν. Η ΑΕΚ όμως στο καλό της διάστημα δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Ο Αστέρας αφού ισορρόπησε, δίχως όμως να πλησιάζει την περιοχή της ΑΕΚ με αξιώσεις, άφησε χώρους και ο αρκετά κινητικός Μάνταλος έφτιαξε μόνος του την φάση του γκολ που τελείωσε ο Γαλανόπουλος μετά την υπέροχη κάθετη κίνηση του στην περιοχή. Όμως η κακή αμυντική νοοτροπία και λειτουργία της ΑΕΚ από αριστερά και η λάθος τοποθέτηση του Αθανασιάδη προσέφερε το 1-1 του Αστέρα γρήγορα και… σοκαριστικά. Η ΑΕΚ σαφώς και πρέπει να γεμίσει την περιοχή της περισσότερο και να φέρει τον Αλμπάνη αριστερά για να έχει μεγαλύτερη κίνηση… Η ΑΕΚ πάντως φτιάχνει φάσεις και θα δικαιωθεί όσο επιμένει έτσι.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα η ΑΕΚ, που δεν είχε κινδυνέψει καθόλου και που πάλι δέχτηκε τέρμα, στην πρώτη αξιόλογη φάση του αντιπάλου. Κρίμα γιατί οι παίκτες του Χιμένεθ κυκλοφορούν καλά την μπάλα παντού, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, πιέζουν από το πρώτο λεπτό και κάποια στιγμή, το γκολ θα ερχόταν, όπως και έγινε, παρά την πολυπρόσωπη άμυνα των Αρκάδων. Η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και ο ωραίος συνδυασμός των Μάνταλου-Γαλανόπουλου, έφεραν το γκολ, αφού με τα γεμίσματα… δουλειά δεν γινόταν. Αλλά η άμεση ισοφάριση “ξαναρχίζει” τώρα το παιχνίδι από την αρχή. Η ΑΕΚ μπορεί να βρει το γκολ της νίκης, θα της δοθούν οι ευκαιρίες, αλλά πρέπει παράλληλα να το κάνει με προσοχή, ειδικά στις μεταβιβάσεις της, γιατί έτσι όπως παίζει ο Αστέρας, μπορεί να δοθεί και σε αυτόν, η ευκαιρία της αντεπίθεσης και έχει τους παίκτες για να κάνει τη ζημιά».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν μια καλή ομάδα, από μια πραγματική πρωταθλήτρια. Η ΑΕΚ είχε την υπομονή, κατάφερε να βρει το γκολ από όμορφο συνδυασμό. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τέτοια ματς, ειδάλλως τρέχεις και ελπίζουμε να φτάσεις.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Περιττεύουν τα σχόλια για τον τρόπο που η ΑΕΚ πηγαίνει με 1-1 στο ημίχρονο. Είναι απίστευτο, αλλά δυστυχώς όχι πρωτοφανές να συμβαίνει αυτό που είδαμε μετά το γκολ του Γαλανόπουλου και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Μεγάλο πρόβλημα πως κλείνεις ένα ημίχρονο που κυριάρχησες απόλυτα, έστω και μα αυξομειώσεις στην ένταση, όντας ισόπαλος και μάλιστα και με αρνητική ψυχολογία, από τον τρόπο που ισοφαρίστηκες. Θέλει ψυχραιμία τώρα, κυρίως από τον Χιμένεθ. Να μη τα κάνει μπάχαλο με βιαστικές επιλογές από το ημίχρονο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Καλά διαβασμένη ήταν η ΑΕΚ στο παιχνίδι. Και το πήγε καλά το πρώτο ημίχρονο. Ίσως να έπαιρνε περισσότερα από ένα καθαρό εξτρεμ και αριστερά. Αλλά και ο Ολιβέιρα δεν πήγε άσχημα. Τρυπήθηκε στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Ομως γενικώς λειτούργησε καλά και ανασταλτικά και πατούσε και καλά στην αντίπαλη περιοχή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X