AEK: Συνέτριψε τη Σαλαμίνα (10-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Futsal

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ-Αράζ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ...σκόρπισε την Σαλαμίνα και πήρε εύκολα την πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 10-1 του ΓΣ Σαλαμίνας και προκρίθηκε στα Ημιτελικά της Futsal Super League!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος ξεκίνησαν με το δεξί τα play off του Πρωταθλήματος και έκαναν το πρώτο βήμα για τον 3ο διαδοχικό τίτλο.

Οι νησιώτες έβαλαν δύσκολα στο ξεκίνημα του αγώνα στην “Ένωση”. Για 8′ περίπου, η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Όσο περνούσε η ώρα, οι “κιτρινόμαυροι” ανέβαζαν ρυθμούς και τελικά με ένα “ξέσπασμα” έφτασαν σε 3 γκολ μέσα σε 3 λεπτά! Ο Πάνου με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 8′, ενώ ο Ντάτης μετά από πλασέ είδε τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Στην αμέσως επόμενη φάση, οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα άλλαξαν πολύ όμορφα τη μπάλα και ο Ασημακόπουλος έκανε το 3-0 στο 10′. Όποτε χρειάστηκε ο Θεοφίλου δήλωσε “παρών” κάτω από τα δοκάρια, δίνοντας μεγάλη σιγουριά στα μετόπισθεν. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Καρύδας έκανε το 4-0.

Όμοια ήταν η κατάσταση και στο β’ μέρος, με τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο. Ο Γιάννης Ζιάβας προχώρησε και σε αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και παράλληλα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Ο Καρύδας σκόραρε εκ νέου για το 5-0, για να ακολουθήσουν με τη σειρά οι Μάνος, Ντάτης, Δελλαπόρτας, ξανά Μάνος και Θανασάι για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 10-0. Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι “φιλοξενούμενοι” μείωσαν σε 10-1 με πέναλτι, ενώ νωρίτερα ο Μιχαλίτσης είχε αποκρούσει ένα ακόμα πέναλτι.

ΑΕΚ – ΓΣ Σαλαμίνας 10-1
Σκόρερς
: Πάνου, Ντάτης (2), Ασημακόπουλος, Καρύδας (2), Μάνος (2), Δελλαπόρτας, Θανασάι.

Δείτε ξανά ολόκληρο το παιχνίδι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X