ΑΕΚ: Νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια του πόλο (10-9) επί του ΝΟ Λάρισας

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΝΟ Λάρισας
Photo Credits: INTIME

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες για τη Γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε με 10-9 του ΝΟ Λάρισας για την 11η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος με 2-1, παρά την καλή της εμφάνιση αμυντικά.  Στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα της Κικής Λιόση, ανέβηκε επιθετικά, με την Αναστασία Λούδη να… μοιάζει ασταμάτητη. Έχοντας από κοντά και τις Μαστρόκαλου και Ζοφώλη να βοηθούν, οι “κιτρινόμαυρες” παρέμειναν εντός αγώνα. Στην άμυνα η ΑΕΚ περιόρισε τα εύκολα γκολ, ωστόσο και πάλι η ομάδα της Λάρισας βρήκε τους χώρους για να σκοράρει, παρά και την είσοδο της Lavi στο τέρμα. Η ανατροπή ήρθε στην τελευταία περίοδο, όπου η ΑΕΚ με επιμέρους σκορ 3-1, ανέτρεψε το εις βάρος της 7-8 στο τέλος του 3ου οκταλέπτου και κατάφερε να κατακτήσει το τρίποντο με 10-9.

ΑΕΚ – ΝΟ Λάρισας 10-9

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-3, 3-1.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Λούδη Α. 4, Λούδη Ε. 1, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη 2, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Δανέζη, Αηδονοπούλου.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μ. 3, Μάστορη, Κολτσίδα, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 1, Ζοφώλη, Καρυπίδου Η. 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X