ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης Live Streaming
Photo Credits: INTIME

Το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης σε Live Streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming: Μετά από μία δύσκολη περίοδο η ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να νικήσει με 3-1 τον Άρη εκτός έδρας, για τα πλέι οφ της Super League 1. Τώρα επιστρέφει στο γήπεδό της, το ΟΑΚΑ, για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή των γηπεδούχων αποτελείται από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Ολιβέιρα, Κοσίδη. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι στο ΟΑΚΑ με τους Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρθία, Τασουλή, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρα, Αλβαρες, Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Χιμένεθ: «Η νίκη με τον Άρη είναι παρελθόν»

Ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στη NOVA και τόνισε για τη νίκη επί του Άρη: «Συνεχίζω να έχω την άποψη ότι το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τη συναισθηματική κατάσταση. Ειδικά για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Εμείς ως επαγγελματίες πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας όλες τις νίκες που έχουν περάσει και να επικεντρωθούμε στη δουλειά. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά παρά το σύνολο των προβλημάτων που έχουμε. Όλοι δουλεύουν προφανώς με περισσότερη όρεξη μετά από μια νίκη. Αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν. Αν πιστεύουμε ότι η νίκη επί του Άρη θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Αστέρα, τότε έχουμε κάνει κάποιο λάθος. Πρέπει να μπούμε την ίδια διάθεση και συγκέντρωση απέναντι σε έναν δυνατό και επικίνδυνο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης». Για το αν αυτή η εμφάνιση ήρθε στο κατάλληλο σημείο ώστε να πάρει μια έξτρα ώθηση η ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση. Δουλεύει δυνατά και έχει διάθεση. Απέναντι στον Άρη οι παίκτες δείξανε πολύ καλή διάθεση. Το σημαντικό είναι να επανέρχονται παίκτες που ήταν εκτός. Ο Γαλανόπουλος επανήλθε και βοήθησε. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Αλμπάνη, αλλά η ομάδα με 17 παίκτες στην αποστολή και τρεις τερματοφύλακες πήρε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις απουσίες που έχουμε».

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Λινκς  για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X