Στην Γκορένιε παραδέχονται: «Παίξαμε με τον ισχυρότερο αντίπαλο»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γκορένιε
Photo Credits: INTIME

Τι λένε στην Γκορένιε για το χθεσινό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ και τον επαναληπτικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανάμεικτα συναισθήματα δέχτηκαν και στη Γκορένιε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ τονίζοντας πως έπαιξαν με την ισχυρότερη μέχρι τώρα αντίπαλο.

Παρόλα αυτά εξέφρασαν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους πως η διαφορά των δύο τερμάτων μπορεί να καλυφθεί στην έδρα τους. Ο αρχηγός της Γκορένιε, Νταβίντ Μίκλαβσιτς δήλωσε για το ματς: «Οι Έλληνες είναι μία γρήγορη, δυνατή και επιθετική ομάδα. Παρουσιάσθηκε η ΑΕΚ όπως την περιμέναμε. Στο τέλος, κάναμε ορισμένα λάθη και για αυτό χάσαμε με διαφορά δύο τερμάτων. Ωστόσο, πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψιν ότι παίζαμε εκτός έδρας. Στη ρεβάνς στο γήπεδο μας, έχουμε την ευκαιρία να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε, ειδικά δε στις γρήγορες επιθέσεις της ΑΕΚ, όπως και τα δικά μας λάθη στην επίθεση. Αν τα κάνουμε αυτά, πιστεύω ότι θα καλύψουμε την διαφορά που έχουμε σε γκολ ”.

Και ο προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ, Ζόραν Γιόβισιτς, σχολίασε στο σάιτ της Γκορένιε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς, καθώς, παίξαμε με τον ισχυρότερο αντίπαλο που είχαμε έως τώρα απέναντι μας, με μεγαλύτερη εμπειρία και πιο δυνατούς σωματικά παίκτες. Ελπίζω ότι ο τραυματισμός του Κάβσιτς δεν θα μας κοστίσει στη ρεβάνς. Θα είναι ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο επαναληπτικός, στον οποίο θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X