Τσιντώτας: «Δέχθηκα πολύ κριτική, χωρίς να παραπονεθώ -Δεν πανηγυρίζουμε, ερχόμασταν από 4 ήττες πριν» (VIDEO)

Τσιντώτας: «Δέχθηκα πολύ κριτική, χωρίς να παραπονεθώ -Δεν πανηγυρίζουμε, ερχόμασταν από 4 ήττες πριν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα πριν το σημερινό ματς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για το κλίμα στην ΑΕΚ, το διάστημα που έμεινε εκτός ενδεκάδας, την κριτική που δέχθηκε, τον Αστέρα Τρίπολης και τη συνέχεια της σεζόν

«Δεν είναι και για να πανηγυρίζουμε με βάση ότι έχει προηγηθεί. Οι τέσσερις ήττες που είχαν προηγηθεί δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση για την ομάδα που βρισκόμαστε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσιντώτας που επέστρεψε κάτω από τα δοκάτια της ΑΕΚ.

Ο έμπειρος Ελληνας τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για το ξεκίνημα που είχε στη χρονιά και το ότι μετά από ένα σερί βασικών εμφανίσεων έμεινε στον πάγκο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «Όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω. Ηταν ένα ντεφορμάρισμα, όπως όλοι οι παίκτες σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Δούλεψα, το διαχειρίστηκα σωστά και ελπίζω στη συνέχεια να έχω το ίδιο πρόσωπο. Το μυστικό είναι να μην σκέφτεσαι πολύ».

Ο Τσιντώτας στο πρώτο μέρος της σεζόν, όπου ήταν βασικός σε όλα τα ματς δέχθηκε σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του με τον ίδιο να αναφέρει: «Και εγώ και ο Γιώργος δουλεύουμε πολύ. Κάποιοι πρέπει να παίρνουν και το βάρος. Ειδικά ο τερματοφύλακας όταν είναι ο τελευταίος και δέχεται το γκολ, είτε έχει ευθύνη, είτε όχι. Θεωρώ ότι πήρα αρκετό βάρος, χωρίς όμως ποτέ να παραπονεθώ. Ήμουν από τους πρώτους που όταν δεχόμουν ένα γκολ θεωρούσα ότι έφταιγα. Είτε είχα ευθύνη για το γκολ, είτε όχι.  Είμαστε σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι».

Για την συνέχεια τόνισε «Ολα τα ματς στα πλέι οφ είναι ντέρμπι και δύσκολα. Εγινε μία αρχή με τον Αρη, να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Μακάρι να κερδίσουμε και στην Τούμπα και να πάμε στον τελικό».

Παρακολουθήστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X