«Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Τότεναμ ο Μουρίνιο»

Μουρίνιο: «Ο Κέιν θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από εκεί που η Τότεναμ ήταν στην κορυφή πριν τα Χριστούγεννα τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, με αποτέλεσμα η πίεση στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο να είναι έντονη.

Τα άσχημα αποτελέσματα της φετινής σεζόν έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια τόσο της διοίκησης όσο και των οπαδών της ομάδας. Αποκορύφωμα ο αποκλεισμός της από τους «16» του Europa League από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, αλλά και το κλίμα αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μεταξύ Μουρίνιο και παικτών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Football London», ο πρόεδρος του συλλόγου Ντάλιελ Λίβι, αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι, προκειμένου ο σύλλογος να μπει ξανά στον μονοπάτι των επιτυχιών. Οπως υποστηρίζουν οι Άγλλοι, η πρώτη κίνηση του ισχυρού άνδρα των «σπιρουνιών» είναι να απομακρύνει τον Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της ομάδα

Αν όμως η Τότεναμ καταφέρει και επικρατήσει της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ την Κυριακή (25/04, 18:30) και κατακτήσει με αυτόν τον τρόπο έναν τίτλο τη φετινή χρονιά, τότε δεν αποκλείεται ο Ντάνιελ Λίβι να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον «Special One».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X