«Και η Σαμπντόρια για Λουτσέσκου-Επιμένει η ΑΕΚ»

«Και η Σαμπντόρια για Λουτσέσκου-Επιμένει η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από τη Ρουμανία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσίευμα από τη Ρουμανία εμπλέκει και τη Σαμπντόρια στο κόλπο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, το «gsp.ro», αναφέρει για τον Ρουμάνο τεχνικό: «Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει έντονη φημολογία για ιταλικό ενδιαφέρον προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Την προηγούμενη εβδομάδα, αθηναϊκά μέσα έγραψε αρκετές φορές πως ο Λουτσέσκου βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Στην ίδια λίστα υπάρχουν ακόμα ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, ο Ερόλ Μπουλούτ κι ο Κίκε Φλόρες.

Ο Λουτσέσκου έχει άλλες προτεραιότητες. Πηγές από την Ιταλία αναφέρουν πως συζητά με ομάδα της Serie A για να την αναλάβει για τη νέα χρονιά. Η ομάδα που τον θέλει είναι η Σαμπντόρια. Με την Σαμπντόρια θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια συμφωνία σύντομα. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι που την προπονεί τώρα αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ο Λουτσέσκου είναι ψηλά στη λίστα των διοικούντων.

Πάντως, η ΑΕΚ παραμένει πάντα ενεργά στο παιχνίδι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Παρά την διαφωνία των οπαδών λόγω των όσων έχει πει κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης το εκτιμά πολύ και φαίνεται πως θα επιμείνει».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X