ΑΕΚ: Το μεγάλο αφιέρωμα της Nova για τα 97α γενέθλιά της -Με Σεραφείδη, Νεστορίδη, Παραγυιό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» (VIDEO)

ΑΕΚ: Σεραφείδης, Νεστορίδης, Παραγυιός και Κατσαρός για τους μεγάλους θριάμβους της Ενωσης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το συγκινητικό αφιέρωμα της Nova στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο αφιέρωμα έκανε η Nova στην ΑΕΚ με αφορμή τα 97α γενέθλιά της.

«Να προλάβουμε να δούμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια σε αυτό το γήπεδο», με μια του φράση, ο Κώστας Νεστορίδης εξέφρασε τον διακαή και ειλικρινή πόθο κάθε Κιτρινόμαυρου φιλάθλου

Το αφιέρωμα έγινε φυσικά στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» σε κλίμα συγκίνησης ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες Κώστα Νεστορίδη, Στέλιο Σεραφείδη, Αντώνη Παραγυιό, αλλά και τον δημοσιογράφο Νίκο Κατσαρό.

Παράλληλα, δείτε τί λένε στην κάμερα των καναλιών Novasports διάσημοι και μη φίλοι της Ένωσης αλλά και η… φωνή που έχει συνδεθεί με μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ, ο Νίκος Κατσαρός.

Μίλησαν για όλα όσα πέρασαν μαζί και τη μεγάλη τους ανυπομονησία να μπουν και πάλι στο γήπεδο της ΑΕΚ. Το δικό της σπίτι, την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

ΑΕΚ: Το μεγάλο αφιέρωμα της Nova για τα 97α γενέθλιά της

Δείτε το αφιέρωμα της Nova στην ΑΕΚ:

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X