Απίστευτος Νεστορίδης: «Να προλάβουμε να δούμε πρωταθλήτρια την ΑΕΚ στην ''Αγιά Σοφιά'' -Δεν θέλουμε τίποτα άλλο!» (VIDEO)

Απίστευτος Νεστορίδης: «Να προλάβουμε να δούμε πρωταθλήτρια την ΑΕΚ στην ''Αγιά Σοφιά'' -Δεν θέλουμε τίποτα άλλο!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Νεστορίδης ανυπομονεί να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και να μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να περιμένει άλλο ο Κώστας Νεστορίδης!

Η μεγάλη δόξα της ΑΕΚ και ένας εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών στην εν Ελλάδι ιστορία, ο Κώστας Νεστορίδης μετρά αντίστροφα για να δει την ΑΕΚ ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για να δει την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»!

Στο αφιέρωμα της Nova για τα 97 χρόνια της της ΑΕΚ, στο γήπεδο της Ενωσης βρέθηκαν οι Κώστας Νεστορίδης, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Αντώνης Παραγυιός και ο Νίκος Κατσαρός. Μάλιστα σε μια ερώτηση για το τι θέλει να ευχηθεί στην ΑΕΚ για τα γενέθλιά της ο Νεστορίδης είπε: «Θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια σε αυτό εδώ το γήπεδο, δεν θέλουμε τίποτα άλλο!».

Δείτε:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X