Ο Χιμένεθ σκέφτεται (αρκετές) αλλαγές στην 11άδα

Ο Χιμένεθ σκέφτεται (αρκετές) αλλαγές στην 11άδα
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι σκέψεις του για το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα (17:15) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και στόχος της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ είναι η δεύτερη σερί νίκη στα πλέι οφ της Super League.

Και αν τα καταφέρει η Ενωση, τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ευρωπαϊκή της θέση τη νέα σεζόν, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη νέο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ. Και με ένα πιθανό 6ποντο η ΑΕΚ θα έχει ηρεμήσει εν πολλοίς για τον βασικό στόχο της…

Πάντως, μετά το εμφατικό διπλό στο Χαριλάου ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται αλλαγές στην 11άδα. Και αυτές αφορούν και τις τρεις γραμμές.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι βασικός υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας και δη για την θέση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου, ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ στην επίθεση γίνεται… τζόγος για το αριστερό άκρο. Και ο Χιμένεθ σκέφτεται σοβαρά και την λύση του Νέλσον Ολιβέιρα (όπως στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ), πέραν της προφανής λύσης του Χρήστου Αλμπάνη με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς εκτός λόγω τραυματισμού.

Οσον αφορά τον Κώστα Γαλανόπουλο αναμένεται να είναι στην 11άδα, παρά το πρόβλημα υγείας (δεν έχει να κάνει με τραυματισμό) που αντιμετώπισε την Παρασκευή και απουσίασε από τα Σπάτα και προκάλεσε ανησυχία στους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, μένει να φανεί και η απόφαση του Ισπανού προπονητή της ΑΕΚ για την θέση του τερματοφύλακα και αν επιλέξει τον Τσιντώτα ξανά ή θα επαναφέρει τον Αθανασιάδη κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X