ΑΕΚ: Πίστη για την πρόκριση-Έπιασε ήδη δουλειά για τον επαναληπτικό της Σλοβενίας

ΑΕΚ: Πίστη για την πρόκριση-Έπιασε ήδη δουλειά για τον επαναληπτικό της Σλοβενίας
Photo Credits: INTIME

Πως σχολίαζαν στην ΑΕΚ τη χθεσινή νίκη επί της Γκορένιε αλλά και τον επαναληπτικό της Σλοβενίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε χθες μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Γκορένιε και πήρε τη νίκη με 31-29. Ένα αποτέλεσμα το οποίο έτσι όπως εξελίχτηκε η αναμέτρηση αδικεί την «Ένωση» που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ.

Παρόλα αυτά η Γκορένιε έδειξε γιατί έχει φτάσει μέχρι εδώ και γιατί ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας τη θεωρούσε ίσως τον πιο δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα του. Πλέον η ΑΕΚ έχει αφήσει ήδη πίσω της το χθεσινό ματς και έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στον επαναληπτικού του Σαββάτου στη Σλοβενία. Ένας αγώνας που προμηνύεται μια σκληρή μάχη για την ΑΕΚ όπως ανέφερε και ο ίδιος ο προπονητής: «Θα πάμε να δώσουμε μάχη στη Σλοβενία και πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, ότι θα είμαστε εμείς στον τελικό» ανέφερε ο Δημητρούλιας. Συγκρατημένοι αλλά με πίστη για την πρόκριση και οι παίκτες της ΑΕΚ που μετά το ματς σχολίαζαν «Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας αλλά θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε εμείς στον τελικό».

Περισσότερο χρόνο οι Χίκερουντ και Πέντερσεν

Η ΑΕΚ έχει δείξει φέτος πως δεν την λυγίζει καμία δυσκολία και το απέδειξε για μια ακόμη φορά. Κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα να αποκτήσει δύο κορυφαίους παίκτες με τον έναν μάλιστα να κάνει μόλις μια προπόνηση πριν τον αγώνα ωστόσο και πάλι στάθηκε εξαιρετικά καλά. Χίκερουντ και Πέντερσεν πραγματοποίησαν πολύ θετικό ντεμπούτο και είναι σίγουρο πως στον επαναληπτικό θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι δύο παίκτες κατάφεραν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και αυτό οφείλεται και στους παίκτες του «Δικεφάλου» που φρόντισαν να τους βάλουν άμεσα στο κλίμα. Από σήμερα ξεκινάει ήδη η δουλειά προκειμένου όλη η ομάδα να βελτιώσει περισσότερο τις αδυναμίες της έχοντας πλέον και μια καλύτερη εικόνα του τι την περιμένει το άλλο Σάββατο στη Σλοβενία. Το πάθος όλων ξεχειλίζει και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αφήσουν αυτή την ιστορική ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X