Δημητρούλιας: «Πάμε για μια ακόμη μάχη στη Σλοβενία»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για τη σημερινή νίκη επί της Γκορένιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση με τη Γκορένιε και τόνισε πως πέτυχαν τον πρώτο στόχο που ήταν η νίκη. Παράλληλα στάθηκε τόσο στην παρουσία των δύο νέων παικτών αλλά και σε αυτά που περιμένει να βελτιώσει η ομάδα του στον επαναληπτικό της Σλοβενίας.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote σχολίασε: «Να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον αντίπαλο. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι υψηλού επιπέδου με παίκτες μεγάλων προδιαγραφών. Οι Σλοβένοι είναι μια τεράστια σχολή παίζει πολύ καλό χάντμπολ, έχουν υπομονή και σε αυτό έπρεπε να επενδύσουμε.

Στην επίθεση πήγαμε καλά, βρήκαμε λύσεις. Η άμυνα θέλει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα.  Επιθετικά είναι από τις καλύτερες που έχουμε αντιμετωπίσει, φάνηκε με πόσο υπομονή έψαχναν το γκολ. Θέλαμε τη νίκη αυτό ήταν το πρώτο ζητούμενο και τώρα θα πρέπει να μας κερδίσουν αυτοί για να προκριθούν. Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Έχουμε πολλά περισσότερα πράγματα να βελτιώσουμε με τον ερχομό των δύο νέων παικτών. Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο ματς θα πάμε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη που στο βάθος θα δείχνει τελικό.

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του περισσότερο στον δεύτερο αγώνα σχολίασε: Περισσότερες δικές μας επεμβάσεις, καλύτερες καλύψεις στα πίβοτ και στο τρανζίσιον θα πρέπει να βρούμε περισσότερα γκολ. Επιθετικά Είχαμε μια κοιλιά αλλά ήταν αναμενόμενο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X