Βόμβα Φλικ: «Φεύγω από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι»

Βόμβα Φλικ: «Φεύγω από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάνζι Φλικ με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου, σπάζοντας το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς!

Η Μπάγερν έφυγε με τη νίκη (2-3) από το Βόλφσμπουργκ, ωστόσο ο Χάνζι Φλικ έριξε τη «βόμβα» μετά τη λήξη του ματς. Ο Γερμανός προπονητής ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε τους παίκτες του πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών στο τέλος της σεζόν. «Είπα στην ομάδα πως ενημέρωσα την ομάδα μετά το ματς στο Παρίσι ότι θα ήθελα να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν», υποστήριξε o 56χρονος τεχνικός στο Sky Sport.

Πλέον κι επισήμως η ομάδα του Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν! Έτσι κι αλλιώς υπήρχαν αρκετές διαφωνίες με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς το τελευταίο διάστημα. Το Game of Thrones στην Μπάγερν ήταν λογικό να έχει νικητές και… χαμένους. Το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, η διοίκηση της Μπάγερν δεν έχει πάρει θέση, αλλά μετά την on air δήλωση αποχώρησης όλα φαίνονται ότι έχουν πάρει το δρόμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X