ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο η αποστολή για Αστέρα -Χωρίς Τάνκοβιτς! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο η αποστολή για Αστέρα -Χωρίς Τάνκοβιτς! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρών ο Κώστας Γαλανόπουλος για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος!

Παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, ο νεαρός άσος δεν απουσιάζει από την αποστολή της Ενωσης για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τα πλέι οφ της Super League. Υπενθυμίζεται πως, όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ο Κώστας Γαλανόπουλος παρουσίασε χθες ένα πρόβλημα και έπρεπε να εξεταστεί από γιατρό και έχασε τη χθεσινή προπόνηση. Ωστόσο σήμερα επέστρεψε και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ.

Αντίθετα ο Τσιγκρίντσκι επιστρέφει και πάλι στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από αρκετό καιρό, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για εβδομάδες.

Από την άλλη, απόντες παραμένουν οι Γεβχέν Σάκχοφ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος που έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και σήμερα. Ο Αντρέ Σιμόες που παραμένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ακολούθησε θεραπεία.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X