ΑΕΚ: Αποθέωση για την ομάδα χάντμπολ πριν την μεγάλη «μάχη» με την Γκορένιε (VIDEO)

ΑΕΚ: Αποθέωση για την ομάδα χάντμπολ πριν την μεγάλη «μάχη» με την Γκορένιε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος της ΑΕΚ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα πριν το ματς με την Γκορένιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν τα μέτρα για την πανδημία στερούν από την ομάδα της ΑΕΚ την παρουσία του κόσμου της στο γήπεδο, η «Ένωση» δεν ήταν μόνη της ούτε σήμερα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ βρέθηκε για μια ακόμη φορά έξω από την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, αποθέωσε τους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια. Με καπνογόνα και συνθήματα ο κόσμος της ΑΕΚ έβαλε το πρώτο γκολ δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες για να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη. Όπως είχε γίνει και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι φίλοι της ΑΕΚ δήλωσαν βροντερό παρών έξω από το γήπεδο στέλνοντας το μήνυμα πως η ομάδα δεν είναι μόνη της. Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας μετά τον αγώνα με την CSM είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την μεγάλη επιρροή που είχε πάνω τους η παρουσία τους έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη της αναμέτρησης: «Όταν είδαμε τον κόσμο έξω από το γήπεδο, πήραμε τόση δύναμη που είπαμε αποκλείεται να την χάσουμε αυτή την πρόκριση». Την δική του αποθέωση γνώρισε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης που ήταν έξω από το γήπεδο με τον κόσμο να φωνάζει «είναι τρελός ο πρόεδρος» με τον ίδιο φυσικά να ανταποδίδει με την σεμνότητα που τον διακρίνει πάντα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X