Ανησυχία στην ΑΕΚ με Γαλανόπουλο!

Ανησυχία στην ΑΕΚ με Γαλανόπουλο!
Photo Credits: INTIME

Αμφίβολη η παρουσία του Κώστα Γαλανόπουλου στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Κώστα Γαλανόπουλο!

Η ατυχία τόσο της Ενωσης, όσο και του διεθνή μέσου φτάνει στα επίπεδα του ανεξήγητου το τελευταίο διάστημα. Τώρα εξαιτίας ενός νέου προβλήματος ίσως απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γαλανόπουλος παρουσίασε χθες ένα πρόβλημα και έπρεπε να εξεταστεί από γιατρό. Εχασε έτσι τη χθεσινή προπόνηση, ενώ αμφίβολη είναι και σήμερα η παρουσία του στα Σπάτα. Αν, φυσικά, δεν λάβει μέρος στη σημερινή προπόνηση τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους Αρκάδες για τα πλέι οφ της Super League.

Ακόμα ένα όνομα θα προστεθεί με αυτό το τρόπο στο απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ που έχει γεμίσει ασφυκτικά το τελευταίο διάστημα. Σε περίπτωση απουσίας Γαλανόπουλου, για το αυριανό ματς διαθέσιμοι μέσοι θα είναι μόνο οι Νταμιάν Σιμάνσκι και Νέναντ Κρίστιτσιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X