«Ο Μπελχαντά προτάθηκε στην Φενέρμπαχτσε»

«Ο Μπελχαντά προτάθηκε στην Φενέρμπαχτσε»
Photo Credits: INTIME

Στην Φενέρμπαχτσε προτάθηκε ο Γιουνές Μπελχαντά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο εκπρόσωπος του Γιουνές Μπελχταντά, πρότεινε τον παίκτη για την οποίον ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός στην Φενέρμπαχτσε.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των Πειραιωτών εν όψει του καλοκαιριού.

Ωστόσο τα πράγματα σε ότι έχουν να κάνουν με την περίπτωση του φέρονται να περιπλέκουν καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, ο ατζέντης του τον πρότεινε στην Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «milliyet.com.tr», ο παλαίμαχος άσος της Ίντερ και νυν τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε Εμρέ Μπελόζογλου ενδιαφέρεται για την περίπτωση του παίκτη, ωστόσο έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του Μπελχαντά περισσότερο χρόνο για να απαντήσει.

Ο Μπελόζογλου μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να συναντηθεί με τον προπονητή, αλλά και την διοίκηση της Φενέρ, όπου και λαμβάνοντας υπόψη τους τα αγωνιστικά, οικονομικά και άλλα δεδομένα θα αποφασίσουν για την απόκτηση ή όχι του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X