Ο Λάτσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2026!

Ο Λάτσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2026!
Photo Credits: INTIME

Ο Ζίγκα Λάτσι υπέγραψε με την ΑΕΚ ως το 2026

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «έδεσε» τον Ζίγκα Λάτσι!

Σύμφωνα με τον «Δικέφαλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο 17 Απριλίου, ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ενωση μέχρι το 2026. Ο Λάτσι είναι μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς για την ΑΕΚ καθώς από το πουθενά εμφανίστηκε στο Χαριλάου, την στιγμή που τραυματίστηκε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου και έκτοτε αποτελεί από τις πιο σταθερές λύσεις στην άμυνα.

Ειδικά μαζί με τον Στράτο Σβάρνα ήταν από τα δίδυμα που ξεχώρισαν σε μια πολύ δύσκολη, ανασταλτικά, χρονιά για την ΑΕΚ. Μένει φυσικά να δουλέψει και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο για να γίνει ο μελλοντικός «βράχος» της άμυνας της Ενωσης.

Υπενθυμίζεται πως  «ΔΙΚΕΦΑΛΟC AETOC» που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου έρχεται με μία SUPER προσφορά για τους αναγνώστες του. Αγοράστε με τον «Δ» την επίσημη εμφάνιση της ΑΕΚ μόλις με 9.90 ευρώ!

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Δικεφάλου»:

Ο Λάτσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2026!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X